Convocats els Premis Sants-Montjuïc

Publicat: 2018-01-15 00:00:00
El Districte de Sants-Montjuïc ha obert la convocatòria dels Premis Sants-Montjuïc 2017. Fins al 25 de gener es poden proposar noms d’entitats i persones que aquest any s'hagin significat per la seva tasca en benefici dels barris de Sants-Montjuïc.

Els Premis Sants-Montjuïc volen ser un reconeixement als mèrits d’una persona, entitat o col·lectiu del districte de Sants-Montjuïc per la seva feina significativa en qualsevol dels àmbits següents: promoció de la vida associativa, música, lletres, arts plàstiques, arts escèniques, esports, animació sociocultural, promoció econòmica, mitjans de comunicació, projectes innovadors, promoció i/o recuperació de festes i tradicions, història dels barris del districte, contribució a la millora de la vida col·lectiva, a la cooperació i a la solidaritat.

S’atorgaran les modalitats següents:
• Premi Sants-Montjuïc al reconeixement personal.
• Premi Sants-Montjuïc al reconeixement col·lectiu.
• Premi Sants-Montjuïc a la innovació, atorgat a una persona física o a una entitat.

Les propostes s’han de presentar per escrit i argumentades a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del c. Creu Coberta, 104 (de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h, dijous fins a les 19.30 h) o per correu electrònic a l’adreça: premissantsmontjuic@bcn.cat. Aquestes podran ser presentades per una entitat o un col·lectiu, o per una persona física. En aquest últim cas, la proposta estarà avalada per un mínim de 25 signatures. A les propostes, s’hi haurà d’incloure un currículum amb els mèrits de la persona, l’entitat o el col·lectiu proposat o proposada. En la modalitat d’innovació caldrà presentar en format digital una mostra de l’activitat realitzada que es considera mereixedora del premi.

El jurat dels Premis Sants-Montjuïc al reconeixement personal i col·lectiu estarà format pels membres del Consell Ciutadà, per la presidenta i per la regidora del Districte o les persones en qui ho deleguin. En funció de la quantitat de propostes rebudes, el Districte tindrà la potestat de crear una Comissió Seleccionadora que s’encarregarà d’elegir els o les finalistes als premis. Els premis seran concedits per majoria i el veredicte serà inapel·lable. El jurat podrà declarar-los deserts.

Els premis consistiran en el lliurament d’un trofeu, i en una dotació econòmica de 500 € a la modalitat d’innovació.

AGENDA

Gener - 2018
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 1234567
 891011121314
 15161718192021
 22232425262728
 2930311234

Propers esdeveniments

    Introdueix els esdeveniments de la teva entitat