Correllengua

Correllengua

El Correllengua és una iniciativa a favor de la llengua i cultura catalanes sorgida de la societat civil catalana. Als nostres barris, actualment el Correllengua segueix un model participatiu que compta amb la implicació de nombroses entitats que treballen per la defensa de la cultura i tradicions catalanes.

El Correllengua és una iniciativa a favor de la nostra llengua i cultura sorgida de la societat civil catalana. És una proposta per la defensa i promoció de la llengua catalana, transversal, oberta, participativa i popular, que té com a objectiu fomentar l'ús social de la llengua en tots els àmbits.

També és una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la catalanitat, al carrer, de manera desacomplexada i en positiu.

La finalitat és que durant un dia de presència al carrer és visualitzi la força de les associacions que treballen per la defensa de la cultura i tradicions catalanes.

Objectius
Els objectius del Correllengua són els següents:
-Defensa de la llengua catalana
Realització d’un dia dedicat a tot un seguit d’activitats, exposicions i manifestacions de caràcter cultural per tal de reivindicar l’ús social de la llengua i la cultura catalana.

-Cohesió social
Promoure entorn del Correllengua la relació entre les diferents entitats que vulguin participar d’aquesta celebració i el treball en comú.

-Participació i dinamització
Afavorir la participació de les entitats i la seva dinamització en projectes i activitats amb un objectiu comú.

AGENDA

Octubre - 2019
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 30123456
 78910111213
 14151617181920
 21222324252627
 28293031123

Propers esdeveniments

Introdueix els esdeveniments de la teva entitat