Vols saber quins són els cartells que il·lustraran el Correllengua 2016?

27/06/2016
Carla Gallén i Bruna Ribas s’han erigit guanyadors del 8è concurs de cartells del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

L’obra de Carla Gallén ha estat la guanyadora de la categoria d’adults del 8è concurs de cartells per il·lustrar el Correllengua 2016 de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, al qual s’han presentat un total de 10 obres amb dissenys molt variats. En la categoria infantil, el dibuix guanyador ha estat el de la Bruna Ribas, d'11 anys.

En l’edició d’enguany, el cartell guanyador de la categoria d’adults serà premiat amb 200 euros en metàl·lic a més de ser l’obra que il·lustrarà els cartells i la programació del Correllengua. El dibuix infantil serà el que s’utilitzarà per fer el mosaic gegant que elaborarà l’alumnat de les diferents escoles dels nostres barris i que presidirà els actes del Correllengua a la plaça de Sants.

El Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta se celebrarà el dissabte 22 d’octubre a la plaça de Sants i tindrà com a protagonista l'escriptora i periodista Montserrat Roig, coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort.