La Taula intercultural a Firentitats

13/05/2019
La Taula intercultural us convida el proper dissabte 18 de maig a FirEntitats amb activitats i espectacles diversos!

Les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta que treballen la interculturalitat i els drets humans tornen a sortir al carrer mostrant la diversitat i promovent valors de justícia i cohesió social.

Així, diverses entitats han organitzat tallers, faran una nova edició d’Expressions del món que porten molt temps preparant i portaran una nova activitat per desmuntar rumors i prejudicis vers les persones immigrades: la ruta dels rumors!

La Taula intercultural ja porta anys treballant per reconèixer i posar en valor la diversitat existent, a favor de la igualtat, el sentiment de pertinença i la participació diversa; tot treballant en xarxa per uns barris i una ciutat més justos, més habitables, més cohesionats.

Us hi esperem!
A LA CARPA (núm. 9, al costat de la Casa Vives)


A LA CARPA:
11.30-12.30 h Salutacions d'arreu. Centre Rimasun i Aprenem compartint.

17.30-18.30 h Cal·ligrafia ciríl·lica i xinesa, Associació d'Ucraïnesos a Catalunya Txernova Kalyna i Asociación de Intercambio Cultural China-España.

18.30 -19.30 h Medicina xinesa, amb l’Asociación de Intercambio Cultural China-España.

19.15-20.30 h Coneixes Stop Mare Mortum SHB?

A L’ESCENARI:
19-19.45 h Expressions del món, coordinat pel Col·lectiu d’Artistes de Sants i el Ballet Internacional Danzantes de Tijera Europa, i amb la participació de moltes entitats.


A PROP DE LA CARPA:

11-13 h La ruta dels rumors, de l’Institut Diversitas (Xarxa bcn antirumors).