El Secretariat d’Entitats rebrà la Medalla d’Honor de Barcelona

Publicat: 2017-11-21 00:00:00
Aquest reconeixement coincideix amb els 40 anys de la federació i tancarà els actes de celebració d’aquest aniversari tan especial.

El proper dijous 30 de novembre, el Saló de Cent serà l’escenari del lliurament de les Medalles d’Honor del 2017, que reconeixen la tasca de 25 persones i entitats que contribueixen al desenvolupament de la consciència ciutadana.

La Medalla d’Honor és un guardó creat el 1997 i serveix per reconèixer la labor professional o social de persones i entitats que han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana, virtuts i valors cívics. Cada any, 25 persones o entitats reben el guardó a proposta dels diferents Consells de Districte i del Plenari del Consell Municipal.

Aquest guardó significarà el colofó del 40è aniversari del Secretariat, que ha tingut com a actes principals una exposició sobre la trajectòria de la federació, un sopar amb més de 300 entitats, la recepció al Parlament per part de la Presidenta Carme Forcadell i a la Generalitat de Catalunya per part del President Carles Puigdemont i, finalment, l’edició d’una monografia sobre els 40 anys del Secretariat coordinada per Miquel Botella, prevista per al proper curs.

Aquests 40 anys no haguessin estat possibles sense el compromís i la confiança de tantes persones i entitats que han sumat esforços per lluitar per una societat més justa, més cívica i més lliure.