Un projecte interessant de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta

02/09/2015
Us presentem el Meeting Point, una iniciativa que pot esdevenir cohesionadora del nostre teixit associatiu i que es posa al servei de totes les associacions que hi pugueu estar interessades.

Des de fa uns mesos, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta gestiona un espai urbà afectat pel PERI d’Hostafrancs, situat al número 26 del carrer de la Creu Coberta, que han anomenat Meeting Point, i que és un espai d’ús social, obert al públic local i al turisme, i que té per objectiu dinamitzar l’entorn, i el comerç, a través d’activitats i propostes. Els temes que volen tractar de forma transversal a través d’aquestes activitats són el civisme, la convivència, la sostenibilitat i la multiculturalitat.

Fa unes setmanes que han convertit l’espai en un veritable Street Art a Barcelona, on es poden admirar obres d’artistes urbans molt coneguts del nostre entorn. El Meeting Point, amb la seva oficina d’informació comercial i turística, les obres murals que conté, i l’espai de descans, connexió a Internet i les propostes culturals que es plantegen, ha tingut molt èxit i una bona acollida per part dels veïnat i la ciutadania.

Una proposta per a les entitats
L’Associació de Comerciants de Creu Coberta vol que entitats com la vostra també tinguin protagonisme d’aquest espai i pugueu donar-vos a conèixer.

Per això posen al vostre abast, mitjançant el Secretariat d’Entitats, una peça circular galvanitzada de 48 cm de diàmetre, on hi podeu fer un dibuix o pintar allò que creieu que millor representa la vostra entitat.

A cadascun dels cercles hi haurà, a més, el nom de la vostra entitat. Les peces s’ancoraran al mur de pedra i quedaran totes elles unides formant una gran xarxa relacional que ens mostrarà com és el nostre barri. Penseu a l’hora d’utilitzar els materials que les peces estaran a l’aire lliure.

AGENDA

Juliol - 2019
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 1234567
 891011121314
 15161718192021
 22232425262728
 2930311234

Propers esdeveniments

Introdueix els esdeveniments de la teva entitat