Préstec i lloguer de materials

Préstec i lloguer de materials

Aquest bloc de serveis, format pel préstec i el lloguer de materials, concentra les novetats en els serveis a partir del 2011. En aquesta mateixa secció trobareu els formularis per al préstec i el lloguer de materials, que ens haureu de retornar emplenats o bé presencialment o a través del nostre correu electrònic info@secretariat.cat

Préstec de materials

Màquina xapadora
A través de la confecció de xapes es pot promoure una activitat. Podem fer cessió de l’aparell, l’entitat només haurà de fer-se càrrec del cost de les xapes.

Graelles
Podem cedir a les entitats associades unes graelles per al desenvolupament d’alguna activitat gastronòmica que les requereixin.

Paracaigudes de joc
El Secretariat disposa d’un paracaigudes de joc que les entitats poden demanar en préstec: pot ser un element molt útil per a activitats de les entitats d’educació en el lleure.

Inflador de globus
Disposem d’un inflador elèctric de globus que les entitats poden demanar per promoure una activitat o projecte. L’entitat haurà de fer-se càrrec dels globus.

La Cucafera
Un nou element que pot ser molt útil per fer activitats de carrer adreçades als infants: ens referim a la Cucafera Colorins. Qualsevol entitat associada pot sol·licitar-la en préstec gratuïtament.

*L'Ociteca
Una maleta carregada de material esportiu perquè es pugui utilitzar per promoure jocs cooperatius i activitats esportives.
*Servei acordat amb el Consell Municipal del Districte Sants-Montjuïc.

Lloguer de materials

Aquest conjunt de serveis tenen un cost reduït per a les entitats associades. Consulteu-ne els preus i les normes d’ús.

Carpes
El lloguer de carpes a les entitats associades és un recurs molt útil a l’hora de plantejar alguna activitat de carrer.

Equip de so**
Les entitats associades poden sol·licitar el lloguer d’un equip de so per a actes de petit i mitjà format, que sempre anirà acompanyat d’un tècnic.

Projector**
Un projector pot tenir molta utilitat per a determinades activitats. Hi ha dues modalitats de lloguer: amb tècnic i sense.

Generador elèctric
Podem llogar un generador elèctric per al desenvolupament d’activitats que el requereixin, que anirà sempre acompanyat d’un tècnic.

Tarimes, taules i cadires*
Les activitats organitzades per les entitats sovint requereixen determinades infraestructures. Facilitem la tramitació d’aquest servei, juntament amb un descompte en l’import del lloguer.

*Servei acordat amb el Consell Municipal del Districte Sants-Montjuïc.
**Aquest servei està gestionat conjuntament amb l’entitat associada Sants 3 Ràdio.

AGENDA

Juny - 2018
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 28293031123
 45678910
 11121314151617
 18192021222324
 2526272829301

Propers esdeveniments

    Introdueix els esdeveniments de la teva entitat