Qui mor a la Mediterrània?

Del 09/05/2018 al 09/05/2018

Com cada segon dimecres de mes, Stop Mare Mortum de Sants, Hostafrancs i la Bordeta fa un acte de sensibilització i denúncia a la plaça de Sants de la situació de les persones refugiades. En aquesta ocasió, centrat en les persones que moren ofegades al Mediterrani.

Primer moren les dones, els homes, els nens, les nenes, la vida, i l’esperança que els acompanya a cada pas que fan també mor ofegada.

A la terra per arribar, sempre llunyana, moren també condemnades per la frontera i les lleis discriminatòries, les esperances d'una vida digna que esperaven les nenes, els nens, les dones, els homes.

Moren els Drets Humans, mor la Unió Europea de les persones i dels pobles, només queda la Europa del Capital i de la vergonya.

Si no garantim el dret a la vida i una vida digna de les persones refugiades i migrants, la nostra dignitat també mor víctima de la política europea.

Les persones ofegades a la Mediterrània provenen de Síria, Nigèria, Guinea, Costa d’Ivori, Marroc, Iraq, Bangladesh, Gàmbia, Eritrea, Algèria...

Exigim vies legals i segures ja!

On? Plaça de Sants
Quan? Dimecres 9 de maig, 19.30 h

ENLLAÇOS I DOCUMENTS RELACIONATS