Radars: vols formar-ne part?

12/04/2018
El Projecte Radars és una iniciativa d’acció comunitària liderada per Serveis Socials que vetlla per evitar l'aïllament de les persones grans més fràgils.

El Secretariat forma part d'aquest projecte juntament amb altres agents del territori.

L'objectiu és ben clar: evitar l'aïllament de les persones grans que es troben en una situació de fragilitat.

Veïnat, comerços, farmàcies, serveis i entitats col·laborem detectant i prevenint situacions de risc, i lluitant activament contra la solitud no desitjada de les persones grans que han decidit seguir vivint als seus domicilis.

Vols participar-hi? Tu també pots formar part de Radars, i tens diverses vies per fer-ho. No costa res prestar atenció a les necessitats de les persones grans, i fer així una mica de barri recuperant l’esperit que hi havia als pobles:

-Si coneixes alguna persona que pateixi solitud, o observes alguna situació de risc, pots contactar-nos directament.

-Ets una persona activa? També ens pots ajudar fent voluntariat! Necessitem un cop de mà per fer difusió del projecte (tant a festes o esdeveniments de barri, com a equipaments, serveis i comerços) i per acompanyar les persones grans a les activitats que fan les entitats del territori.
Contribuir a estendre una mirada sensible i respectuosa cap a la gent gran està també a la teva mà, ajuda’ns a construir un barri més humà, segur i solidari.

Ens trobaràs a radarsgentgran@bcn.cat o trucant al telèfon 93 619 73 11, t’esperem!