Afegiu-vos al manifest Sants, Hostafrancs i la Bordeta Acullen

30/10/2018
Aquest mes d’octubre es va crear la Plataforma Sants, Hostafrancs i la Bordeta Acullen, que té la finalitat que s’aculli les persones refugiades i migrades d’una manera digna.

A partir de les mancances que hi ha en l'acollida dels menors estrangers sense referents familiars, tant a Barcelona en general com als nostres barris en particular, s'ha impulsat un grup al territori amb l'objectiu de coordinar esforços en aquest àmbit. La plataforma treballarà des d’una òptica local, connectant amb altres organitzacions que tracten l'acollida de menors.

La iniciativa, encapçalada per Stop Mare Mortum Sants, Hostafrancs i la Bordeta i amb el suport del Centre Social de Sants i la Taula intercultural del Secretariat, ja aplega més de 20 col·lectius i entitats.

Des de la plataforma es considera que hi ha hagut una falta de previsió de la Direcció General d’Atenció a la infància i l’Adolescència (DGAIA), una manca de coordinació amb el Districte de Sants-Montjuïc, i una falta total d’informació i de consulta a les entitats dels nostres barris pel que fa a aquesta qüestió.

En aquest sentit, s'exigirà a les administracions tant que tinguin preparats els recursos materials i els professionals necessaris, com que convoquin les entitats dels nostres barris per informar-les, consultar-les i establir les col·laboracions necessàries perquè puguin contribuir a una acollida digna. Així mateix, es posaran en comú els recursos materials i humans que es podrien mobilitzar als nostres barris per a l'acollida d'aquests menors.

S'ha creat un manifest, al qual us podeu adherir enviant un mail a shb.acullen@gmail.com

AGENDA

Juliol - 2019
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 1234567
 891011121314
 15161718192021
 22232425262728
 2930311234

Propers esdeveniments

    Introdueix els esdeveniments de la teva entitat