Seguim al costat de les entitats

14/05/2020
Des del Secretariat ens volem posar en contacte amb totes les entitats per saber com esteu vivint aquests moments tan difícils i complicats per a tothom.

A partir de la declaració de l’estat d’alarma, el Secretariat es va veure obligat a fer un ERTO als treballadors i treballadores, ja que hem hagut de tancar tant els centres cívics com les instal·lacions esportives. Per tant, la nostra activitat habitual pel que fa a gestió d’equipaments i al suport a les entitats es va aturar de manera radical a mitjans de març.

Malgrat aquesta situació, en aquests dos mesos de confinament hem explorat noves fórmules per mantenir el contacte amb les persones usuàries i les entitats i superar la distància que, inevitablement, ens ha afectat a tota la societat per evitar la propagació de la pandèmia. En aquest punt, hem aprofitat la potencialitat de la comunicació digital i les xarxes socials per minimitzar les limitacions del confinament.

Aquesta situació totalment excepcional ha significat la suspensió de nombrosos actes protagonitzats pel teixit associatiu i ens ha situat en un escenari ple d’incerteses. Al 2020 no tindrem Firentitats ni ballada de sardanes al maig, ni l’aniversari dels Borinots, ni l’Expressa’nts... Però les entitats han continuat treballant i molt, adaptant-se a la nova realitat, construint xarxes de solidaritat i suport comunitari, unint esforços i protegint el nostre capital més important: les persones i el seu benestar.

En aquest butlletí us volem fer saber totes les accions que hem estat impulsant des dels diversos àmbits de treball del Secretariat. Però volem fer un pas més i des de la Comissió Executiva del Secretariat es planteja fer una reunió virtual amb les entitats associades per saber com esteu, poder compartir necessitats i problemàtiques. Com sempre, des del Secretariat intentarem fer el possible per atendre les vostres qüestions.

Us proposem que ens puguem trobar el proper dimarts 19 de maig a les 19 h en l’enllaç següent: https://meet.jit.si/EntitatsSHB. Cal que confirmeu l’assistència a info@secretariat.cat ja que si fóssiu moltes entitats hauríem de valorar fer-ne dues convocatòries.

Finalment, us desitgem que estigueu bé i, també, volem tenir un record molt especial per a totes les persones vinculades a les entitats i per a tots els veïns i veïnes que ens han deixat durant el coronavirus.

Esperem veure-us ben aviat i que tornem a omplir els carrers d’activitats, d’entitats i de vida.

AGENDA

Desembre - 2020
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 30123456
 78910111213
 14151617181920
 21222324252627
 28293031123