Som Cultura Popular: Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona

Publicat: 2016-01-13 00:00:00
Entitats, associacions, món acadèmic i de la investigació del patrimoni immaterial se citaran a la Fabra i Coats i Can Fabra del 21 al 24 de gener.

Del 21 al 24 de gener se celebrarà la primera edició de la Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona: Som cultura popular. Durant quatre dies, la Fabra i Coats i Can Fabra aplegaran una trentena d’entitats barcelonines i una vintena més d’arreu dels territoris de parla catalana per participar en una singular mostra d’entitats. També hi haurà una programació de curts i filmacions de cinema etnogràfic, presentacions temàtiques, debats oberts, conferències, una mostra de publicacions i de productes artesans, un espai de gastronomia amb tastos i degustacions i propostes per a escolars i professionals de la cultura que tenen com a fil conductor els materials tradicionals.

L’objectiu de la mostra és generar un trànsit d’idees i informacions entre els diferents col·lectius de la cultura popular: entitats, associacions, món acadèmic i investigadors del patrimoni immaterial. És per això que la mostra s’adreça en primer lloc a les entitats i als practicants de cultura popular de Barcelona, però també als estudiosos, antropòlegs i etnògrafs d’arreu del país, sense oblidar les federacions i confederacions d’àmbit nacional.

La mostra està organitzada per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del Departament de Cultura i de l’Ens de l’associacionisme cultural català.

Trobareu tota la informació i la programació al web