Busquem "xerraires" per al Centre Catòlic de Sants

12/04/2018
El projecte "Xerrem junts", impulsat per la CAL, té un grup al Centre Catòlic de Sants amb places lliures. Vols venir a xerrar?

El “Xerrem junts” és una eina de treball que organitza espais de trobada, gràcies als quals persones que no han estat mai en contacte amb la llengua catalana, o que hi han estat però presenten dificultats ja sigui de comprensió o d’expressió en aquesta llengua, entren en contacte amb persones voluntàries catalanoparlants i formades per la CAL que destinen una part del seu temps lliure a ajudar les primeres en el seu camí d’assumpció del català com a llengua pròpia. El mitjà que s’utilitza és la pràctica de la conversa, punt on arrenca indefectiblement tota apropiació d’una llengua.

Es tracta d’un projecte que desenvolupa una activitat associativa, de treball en xarxa entre entitats i persones, que posa en relleu conceptes com la cohesió social i l’acolliment.

Ara mateix, busquem xerraires per al grup del Centre Catòlic de Sants, que es reuneix els divendres de 18.30 a 20 h al Centre Catòlic de Sants (Antoni Capmany, 72-76). Si t'interessa, posa't en contacte amb nosaltres: 93 415 90 02 o junts@cal.cat