Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

17 de desembre del 2021 · Número 125

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, amb la Marató de TV3

El proper diumenge 19 de desembre, el carrer de Sants acollirà l'acte central de la Marató de TV3 als nostres barris, amb una matinal d'activitats plena de música, actuacions, cultura popular i activitats infantils.

Un any més, les entitats dels nostres barris tornen a mobilitzar-se per donar suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató es dedica a la salut mental.

La Marató de Sants, Hostafrancs i la Bordeta està organitzada per l’AVCI El Triangle de Sants, la Banda i Majorets Triangle de Sants i l'Associació Lúdica Sants Niggurath amb el suport del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, Sants 3 Ràdio, la Fundació La Marató de TV3 i més d’una trentena d’associacions del barri.

L'acte central serà el proper diumenge 19 de desembre d'11 a 15 h al carrer de Sants, davant de les Cotxeres de Sants. Serà un matí amb moltes activitats: actuacions musicals, recital poètic, dansa, cant coral, tallers infantils... Us hi esperem!

Dies abans ja s'han programat activitats paral·leles per recaptar diners per a aquesta iniciativa solidària.

Podeu consultar aquí tota la programació, gràcies d'avançada per la vostra col·laboració.

Activitats

Encara no heu recollit el calendari del 2022?

Com cada any, el Secretariat edita un calendari per a les entitats associades, que en aquesta ocasió dediquem a l'ús social del català. Podeu passar-lo a recollir per les Cotxeres de Sants!

Llegir més

1r Concurs Fotogràfic Dolores Bañón

L'Associació Fotogràfica de Sants-AFOSANTS organitza aquest concurs fotogràfic que ret homenatge a Dolores Bañón, una de les fundadores de l'entitat. La temàtica seran les natures mortes i teniu temps per participar-hi fins al 6 de febrer del 2022.

Llegir més

Última sessió del 2021 del cicle Districte Cultural

La Companyia Zum-Zum Teatre presenta l'obra "La gallina dels ous d'or" el proper diumenge 19 de desembre al Casinet d'Hostafrancs. Activitat gratuïta, cal fer reserva prèviament.

Llegir més

Vota el Caganer de l'any!

La CAL de Sants i el Centre Social de Sants organitzen el Caganer de l’any que, al 2021, arriba a la 21ª edició. Vota i tria la persona o institució que ha fet la "cagada" més grossa en aspectes relatius a la cultura i la llengua catalana.

Llegir més

Projectes

Aquest Nadal, escriu il·lusió i envia una #PostalAmiga!

Aquest Nadal, omplim d’il·lusió i companyia les llars i residències dels barris amb la #PostalAmiga!
Escriu la teva postal de Nadal, hi ha gestos que costen poc i valen molt!

Llegir més

Recollida de joguines noves a Sants-Montjuïc

Fins al 5 de gener, podeu col·laborar en aquesta campanya solidària aportant una joguina nova, un gest molt senzill que portarà somriures a moltes llars. El proper diumenge 19 de desembre començarà la recollida de joguines d'aquest any, organitzada per La Nau, …

Llegir més

La Maratona, una joguina és un somriure

Del 20 de desembre fins al 5 de gener, gràcies al suport d’entitats i col·lectius, s’habilitaran diferents punts de recollida a Sants amb la finalitat que la recollida sigui fàcil i accessible per al veïnat. Totes les donacions seran gestionades per voluntariat …

Llegir més

La vostra entitat necessita taules d'oficina?

La Nau, el Banc de Productes No Alimentaris, posa a disposició de les entitats taules d’oficina que potser us poden interessar. La mida d’aquestes taules és de1,60 x 1,80 m. Adjunt al correu electrònic teniu una foto d’una de les taules. Si us interessa, podeu …

Llegir més

Modificació dels estatuts si voleu fer assemblees telemàtiques

A causa de la pandèmia, moltes associacions van passar a fer les seves assemblees de manera telemàtica. A partir de l'1 de gener del 2022, per poder continuar aplicant aquesta modalitat caldrà fer una modificació dels estatuts.

Llegir més

Agenda

01/12/2021 al 31/12/2021

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - desembre 2021

Valors Secretariat

Ara i sempre, l'escola en català!

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.