Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

22 de novembre del 2022 · Número 134

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Terror a les Cotxeres de Sants

La 34a edició de la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror arriba a les Cotxeres de Sants amb el concurs de curtmetratges, el de microrelats i la nit més llarga!

Del 22 al 27 de novembre, les Cotxeres de Sants acolliran el festival de cinema fantàstic i de terror més irreverent i gamberro dels nostres barris.

Diversos són els plats forts d'aquesta edició: el 24è Concurs de Curts, la nit més llarga, el certamen de microrelats, el lliurament de premis...

El Concurs de Curtmetratges ha comptat amb la participació de gairebé 400 produccions vingudes de 40 països, en què obres premiades als grans certàmens nacionals i internacionals s'entremesclen amb les primeres produccions de cineastes amateurs. Una combinació d'estil propi que sens dubte és un dels trets identificadors del festival.

Divendres 25 de novembre serà el torn de la gala de premis dels curts finalistes de les diverses categories: millor curt, millor curt d’animació, millor curt en català, millor curt-curt, premi especial “Chicha cutre”, premi del públic, premi especial Alice Guy i premi Ed Wood.

El dissabte 26 de novembre serà la nit més llarga, que enguany començarà molt forta, amb “La pasajera”, una road movie amb aires de "La Cosa" de John Carpenter amb pasdobles i Paquito el Chocolatero com a banda sonora.

Espai lliure de discriminació
Al 2019, la comissió organitzadora de la Marató, conjuntament amb el Secretariat d’Entitats i el Districte de Sants-Montjuïc, va impulsar una campanya per convidar el públic a transformar la cultura humorística d’aquest festival i fer que la Marató sigui un espai d’entreteniment en què qualsevol persona pugui participar-hi sense sentir-se exclosa o discriminada. És per això que els comportaments sexistes, racistes o LGTBIFòbics no seran admesos.

Consulteu aquí tota la informació sobre la programació i venda d’entrades.

Activitats

Fes esport, fes barri!

Les entitats federades al Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta disposeu d’una promoció especial per gaudir dels centres esportius de l'Espanya Industrial i de la Bordeta. La promoció inclou de manera gratuïta la matrícula, la primera quota …

Llegir més

T'emboliques amb la Troca?

L'educació de persones adultes és un dret de la ciutadania i hauria de ser un servei públic, universal i gratuït, però això no és una realitat als barris de Sants. La Troca vol eixamplar la base social per seguir endavant, fes-te'n soci o sòcia!


Llegir més

Convocades les bases del Premi de poesia Amadeu Oller 2023

El termini per presentar els poemaris finalitzarà el 28 de febrer de 2023. El premi consisteix en l’edició del llibre de poemes guardonat. Per participar a la convocatòria cal enviar un llibre de poemes en format digital al correu electrònic premiamadeuoller@parro …

Llegir més

Acte de cloenda del 50è aniversari del Centre Social de Sants

Agafeu l'agenda! El proper 26 de novembre, el Centre Social de Sants tancarà els actes de celebració del 50è aniversari amb una jornada festiva oberta al barri, amb activitats infantils a la plaça Bonet i Muixí i sopar i festa al Casinet al vespre.

Llegir més

Projectes

Protocol de bones pràctiques ambientals i energètiques del Secretariat

Aquest protocol té com a objectiu sensibilitzar sobre la necessitat de ser més sostenibles i, també, de reduir els consums energètics i les emissions mediambientals. El protocol recull diverses mesures que ja s’estan aplicant i d’altres que es començaran a …

Llegir més

El projecte Aprenem Compartint busca voluntariat!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària, batxillerat i cicles formatius a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones vinculades a l’educació, persones amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Vols participar als grups de conversa Xerrem Junts?

Els grups de conversa Xerrem Junts s'adrecen a persones sense comprensió bàsica de català perquè estebleixin un primer contacte amb persones catalanoparlants que les ajudaran a introduir-s’hi i a expressar-se amb fórmules senzilles i molt habituals. És una …

Llegir més

Encara no tens el llibre dels 40 anys del Secretariat?

El passat mes de maig es va presentar el llibre "La força de la cooperació. Quaranta anys del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta". Si la vostra entitat encara no l'ha adquirit, ara ho teniu molt fàcil: aprofiteu el descompte del 30 % per la …

Llegir més

Agenda

01/11/2022 al 30/11/2022

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - novembre 2022

29/11/2022

Reunió de Carnaval

Valors Secretariat

#25N Diem prou a les #ViolènciesMasclistes

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.