Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

15 desembre 2022 · Número 135

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Les entitats del barri es mobilitzen per la Marató de TV3!

El proper diumenge 18 de desembre, el carrer de Sants acollirà l'acte central de la Marató de TV3 als nostres barris, amb una matinal d'activitats plena de música, actuacions, cultura popular i activitats infantils.

Un any més, les entitats dels nostres barris tornen a mobilitzar-se per donar suport a la Marató de TV3. Enguany, els diners recaptats es dedicaran a la salut cardiovascular.

La Marató de Sants, Hostafrancs i la Bordeta està organitzada per l’AVCI El Triangle de Sants i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, Sants 3 Ràdio, la Fundació La Marató de TV3 i més d’una vintena d’associacions del barri.

L'acte central serà el proper diumenge 18 de desembre d'11 a 15 h al carrer de Sants, davant de les Cotxeres de Sants. Serà un matí amb moltes activitats: actuacions musicals, recital poètic, dansa, cant coral, tallers infantils... Us hi esperem!

Dies abans ja s'han programat activitats paral·leles per recaptar diners per a aquesta iniciativa solidària.

Podeu consultar aquí tota la programació, gràcies d'avançada per la vostra col·laboració.

Activitats

Sopar de celebració del 25è aniversari de l'emissora Sants3Ràdio

El proper divendres 16 de desembre, l'emissora local Sants3Ràdio celebrarà el 25è aniversari amb un sopar, en companyia de persones col·laboradores, institucions i teixit associatiu del territori. Enhorabona!

Llegir més

Advent Coral a l'Alcaldia

El 16 i el 18 de desembre, diverses corals dels nostres barris celebraran l'Advent coral a la seu del Districte Sants-Montjuïc. L'entrada és gratuïta, us hi esperem!

Llegir més

T'emboliques amb la Troca?

L'educació de persones adultes és un dret de la ciutadania i hauria de ser un servei públic, universal i gratuït, però això no és una realitat als barris de Sants. La Troca vol eixamplar la base social per seguir endavant, fes-te'n soci o sòcia!


Llegir més

Fes esport, fes barri!

Les entitats federades al Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta disposeu d’una promoció especial per gaudir dels centres esportius de l'Espanya Industrial i de la Bordeta. La promoció inclou de manera gratuïta la matrícula, la primera quota …

Llegir més

Convocades les bases del Premi de poesia Amadeu Oller 2023

El termini per presentar els poemaris finalitzarà el 28 de febrer de 2023. El premi consisteix en l’edició del llibre de poemes guardonat. Per participar a la convocatòria cal enviar un llibre de poemes en format digital al correu electrònic premiamadeuoller@parro …

Llegir més

Projectes

Inscripcions obertes als tallers de Cotxeres-Casinet!

El nou trimestre de cursos i tallers dels centres cívics arriba carregat de propostes molt engrescadores: opcions per a petits i grans, idiomes, tallers de cuina, de dansa... Consulta tota la programació!

Llegir més

Aquest Nadal, omplim d’il·lusió i companyia les llars i residències amb la #PostalAmiga

Fem créixer aquesta xarxa de felicitacions i d'il·lusió amb un simple gest: escriure una postal de Nadal que arribarà a una persona que viu sola o en una residència. Aquesta és una iniciativa impulsada per diverses entitats del barri.

Llegir més

El projecte Aprenem Compartint busca voluntariat!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària, batxillerat i cicles formatius a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones vinculades a l’educació, persones amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Encara no tens el llibre dels 40 anys del Secretariat?

El passat mes de maig es va presentar el llibre "La força de la cooperació. Quaranta anys del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta". Si la vostra entitat encara no l'ha adquirit, ara ho teniu molt fàcil: aprofiteu el descompte del 30 % per la …

Llegir més

Agenda

01/12/2022 al 31/12/2022

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - desembre 2022

16/12/2022

Concert de Nadal de l'Orfeó Atlàntida

17/12/2022

Operbooking, un viatge operístic

17/12/2022 al 18/12/2022

SantMedision Tridance

17/12/2022 al 18/12/2022

Els Pastorets

08/01/2023

Sortida de la UEC. Sant Feliu de Codines

Valors Secretariat

#25N Diem prou a les #ViolènciesMasclistes

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.