Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

22 de març del 2023 · Número 140

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Viatge per les cuines del món

Molt més que un taller de cuina: un espai de convivència i intercanvi cultural. Inscripcions obertes!

La Taula intercultural organitza la cinquena edició del Viatge per les cuines del món, un taller de cuina que esdevé un espai de convivència i intercanvi cultural on podreu descobrir els gustos, textures, costums, músiques, aromes, visions i llengües de diferents indrets del món: Perú, Xina, Ucraïna, Mèxic...

A cada trobada, compartirem l’elaboració d’un plat exquisit del lloc d’origen d’una entitat del territori i el degustarem. També parlarem sobre aquest indret i fins i tot n’aprendrem algunes paraules! Les sessions seran els dilluns a la cuina de Cotxeres de Sants.

Inscripcions
L’activitat Viatge per les cuines del món té un preu de 35 €. Les inscripcions s’han de fer al Secretariat d’Entitats (C/ Sants, 79) fins al dijous 20 d'abril de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 17 a 19 h, i els divendres de 9 a 14 h. Les places són limitades!

Viatge per les cuines del món
On? A Cotxeres de Sants (pl. Bonet i Muixí, 7. Sala 41, 4a planta)
Quan? Dilluns 8, 15, 22 i 29 de maig i 12 i 19 de juny
Horari? de 19 a 21 h

Us hi esperem!

Secretariat

Arrenca la 1a edició dels reconeixements Valors Secretariat

Ja s’ha obert la convocatòria dels reconeixements Valors Secretariat, adreçats a persones destacades del teixit associatiu del territori proposades des del mateix teixit associatiu. Cada entitat membre del Secretariat podrà proposar una única persona de la seva …

Llegir més

Últims dies per actualitzar les dades de la teva entitat

El proper divendres 24 de març finalitzarà el termini per actualitzar les dades de la teva entitat i certificar el nombre de persones associades de cara a la propera assemblea del Secretariat. Són només 2 minuts!

Llegir més

activitats

Nou trimestre de tallers a Cotxeres-Casinet

Inscripcions obertes als tallers dels centres cívics! Us esperen més de 300 tallers, amb novetats com art en paper, pintura sobre roba, tast de vins naturals... Inici dels cursos a partir de l'11 d'abril.

Llegir més

Campus Olímpia 2023

Torna el Campus Olímpia al #territoriATLES, per a infants nascuts del 2011 al 2016! Pàdel, activitats poliesportives, piscina… Inscripcions telemàtiques a partir del 17 d’abril!

Llegir més

Deixa't sorprendre pel BCN Districte Cultural!

El teatre del Casinet d'Hostafrancs acull els espectacles del BCN Districte Cultural, el cicle que apropa a la ciutadania muntatges de qualitat. Consulteu la programació d'abril!

Llegir més

Projectes

Ecopoètiques, un club de lectura instantani

Un dilluns de cada mes, de març a juny, us esperem a Ecopoètiques, una trobada a la Lleialtat Santsenca per llegir i comentar textos molt breus sobre temes com el decreixement, l'ecofeminisme i l'autogestió. El cicle està comissariat per l’Adrià Rodríguez.

Llegir més

El projecte Aprenem Compartint busca voluntariat!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària, batxillerat i cicles formatius a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones vinculades a l’educació, persones amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

Sants, escenari literari

Del 28 de febrer al 29 d'abril, us convidem a aquest cicle de passejades literàries amb Sants com a protagonista per descobrir amb els autors/es els escenaris més rellevants de les seves obres.

Llegir més

Agenda

01/03/2023 al 31/03/2023

Agenda del Col·lectiu d'Artistes de Sants - març 2023

22/03/2023

Reunió de Firentitats

25/03/2023

TroBALLada 2023

02/04/2023

Calçotada borinota

Valors Secretariat

#8Malcarrer

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.