Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

20 de febrer de 2015 · Número 26

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

El Forat de Sants, 5a edició de l’AcampaSants

Més de 400 infants i joves dels Esplais i Caus de Sants-Montjuïc es trobaran al Parc de l’Espanya Industrial el 7 i 8 de març.

L’AcampaSants és la trobada dels infants i joves dels Esplais i Caus de Sants-Montjuïc (ECSM) que es realitza cada dos anys al Parc de l’Espanya Industrial. Enguany se celebrarà la 5a edició el cap de setmana del 7 i 8 de març i el centre d’interès sobre el qual giraran les activitats i dinàmiques serà ‘El Forat de Sants’ i el món dels somnis.

El Parc de l’Espanya Industrial serà un cop més l’escenari escollit per celebrar aquesta trobada que aplegarà més de 400 infants i joves, dels 5 als 17 anys, i uns 90 monitors/es dels ECSM, que han preparat un cap de setmana ple d’activitats i sorpreses amb l’objectiu de fer-se veure al barri, donar a conèixer l’oferta d’educació en el lleure que hi ha al districte i enfortir els vincles entre les diverses entitats que formen part dels esplais i caus. En concret hi participaran: A.E.I.G. Mossèn Puig i Moliner, Grup d’Esplai Espurna, Agrupament Escolta SKUES, Esplai Sant Medir, Esplai Turons i Esplai Xiroia.

Dissabte, els monitors/res han preparat una gimcana i un munt de jocs i activitats que conclouran a les 17 h amb una batucada i una xocolatada oberta al barri que comptarà amb la participació dels Castellers de Sants i els Tabalers de Sants. A la nit hi haurà diferents activitats i els infants i joves passaran la nit acampats al parc. Diumenge, després de l’esmorzar i la gran fotografia de grup, hi haurà animació infantil per a tot el veïnat a les 11 h amb el grup Toca el tres! Com a novetat d’enguany, els monitors/es faran un dinar diumenge per valorar el cap de setmana i promocionar la cohesió.

Última hora

Eleccions municipals 2015

Des de la Comissió Executiva hem obert un procés participatiu entre les entitats associades per poder incidir en els programes electorals de les candidatures concurrents i poder-lo exposar a les seves persones candidates.

Llegir més

Manifest

Impost de Societats: alerta!

Les mobilitzacions i crítiques del sector associatiu a aquesta llei són unànimes i es canalitzen a través d’un manifest que reclama que no es tracti les associacions de la mateixa manera que les societats mercantils i que no s’anul·li la tasca d’interès públic. …

Llegir més

Activitats

Tornen els Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Arriba una nova edició dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, el concurs literari en llengua catalana per excel·lència organitzat per la Societat Coral la Floresta, la Federació Festa Major de Sants, la Federació d’Associacions, Entitats i …

Llegir més

Celebrem el Dia Internacional de la Llengua Materna

L’acte serà el 21 de febrer a les Cotxeres de Sants i comptarà amb una lectura de textos en diferents llengües, una taula rodona sobre la diversitat lingüística, música i molt més!

Llegir més

Viatge per les cuines del món

[ÚLTIMES PLACES] A cada trobada, un cuiner/a diferent compartirà l’elaboració d’un plat exquisit del seu lloc d’origen que després es podrà degustar. Les sessions són els dimarts de 19 a 21 h fins al 31 de març al local de l’Associació Cultural La Lotteria. …

Llegir més

20 anys de Barnasants

L’exposició 20 anys de Barnasants fixa la mirada en diversos cantants de noms imprescindibles de la cançó d’autor del nostre temps i que han deixat moments inoblidables en la història d'un festival necessari: Barnasants. Quan? Del 17 al 28 de febrer On? Sala …

Llegir més

Projectes

La Marató de Sants recapta 10.337,06 € per a la investigació de les malalties del cor

L’AVCI El Triangle de Sants ha editat una revista monogràfica on es recopilen les activitats de les entitats participants. Podeu consultar aquí aquesta publicació.

Llegir més

Actualització de dades de les entitats i ponderació de vots

Us recordem que abans del 20 de març heu de fer-nos arribar el document actualitzat amb les dades de la vostra entitat i el certificat de ponderació del vot de cara a l’Assemblea.

Llegir més

Agenda

21/02/2015

30 anys d’Ona Sants-Montjuïc

22/02/2015

Calçotada popular amb els Amics de la Pagesia

22/02/2015

Pirueta Letal al Centre Catòlic de Sants

24/02/2015

Cine-Fòrum: Àgora

27/02/2015 al 01/03/2015

XI MineralExpo. Fira Internacional de minerals i fòssils

01/03/2015

28a Calçotada popular de Sants amb el Casal Independentista

08/03/2015

7a Calçotada Popular Baix Jocs Florals

Valors Secretariat

Volem el pa sencer

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.