Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

15 de setembre del 2017 · Número 74

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

La Bordeta en dansa, l'acte unitari de la Festa Major de la Bordeta 2017

Com a acte unitari de cloenda de les festes de la Bordeta, us presentem una nova edició de la Bordeta en Dansa, que tindrà lloc el dissabte 16 de setembre a la plaça de Celestina Vigneaux.

El tret de sortida de la festa serà a les 17.30 h, amb la mostra d'entitats del barri, la xocolatada infantil i les activitats infantils; un taller d'instruments musicals a càrrec d’Artixoc i un taller de diables a càrrec de Socarrimats de l’Infern, que donaran pas a una cercavila dels Gegants de la Bordeta.

A les 18 h es donarà l’obertura a l’espectacle de dansa, que compta amb la participació de 13 formacions:

La Companyia de Ballet Clàssic
Escola de Dansa i Circ La Sala
La Fàbrica de Somnis
Colleta Bastonera de Sants
Escola de dansa Isabel Serres
Ballet Internacional Danzante de Tijeras
La Urban Dance Factory
Shedam Tribal
Ballaswing
Assoc. Cultural Caporales
Sher-E-Punjab Bhangra Group
Comissió de Festes Plaça Súria
La People del Fènix

Tot i que la dansa és la gran protagonista, la festa es complementarà amb una mostra gastronòmica on podreu fer un tast de les propostes més saboroses de 18 a 21 h.

L’acte es tancarà amb un espectacle de foc dels Diables de Sants, amb l'espectacular castell de focs que servirà de punt i final a una diada cultural i festiva de la Festa Major de la Bordeta.

Manifest

Manifest en relació amb el referèndum de l'1 d'octubre

MANIFEST DE LA COMISSIÓ EXECUTIVA DEL SECRETARIAT D’ENTITATS DE SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA EN RELACIÓ AL REFERÈNDUM DE L’1 D’OCTUBRE DEL 2017 Davant la resposta obtinguda de part del govern de l’Estat espanyol a la convocatòria de referèndum d’autodetermina …

Llegir més

ACTIVITATS

Lliurats els premis dels Jocs Florals 2017!

L’acte de lliurament de premis dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta va comptar amb la mantenidora Eva Moreno Bosch, mestra en Gai Saber dels nostres Jocs Florals i amb una actuació musical de la Societat Coral la Floresta. A més, es va llegir el …

Llegir més

Concurs micro obert de rap i hip-hop 2017

Bases del concurs micro obert de rap i hip-hop Correllengua 2017. 1- Els participants es podran inscriure en línia abans del concurs i a la carpa que tindrà el Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta durant el dia 21 d'octubre a la plaça de …

Llegir més

Busquem persones joves de més de 60 anys!

Coneixeu les aules obertes de Sants, Hostafrancs i la Bordeta? Ofereixen una àmplia programació de conferències, visites culturals, excursions i recitals.

Llegir més

7è Festival Barcelona Vive México 2017

Fins al 10 d’octubre s’han organitzat una trentena d’actes arreu de la ciutat amb propostes molt variades: concerts, exposicions, conferències, gastronomia, rutes i moltes propostes més! Entre les activitats destaca la fira anual del Grito d’Independència: un …

Llegir més

Cros Popular de Sants, inscripcions obertes!

La 39a edició del Cros Popular de Sants ja té data: el 29 d'octubre! Ja us podeu inscriure en línia, consulteu el recorregut i altres informacions aquí.

Llegir més

Busquem persones joves de més de 60 anys!

Al setembre comença un nou curs de les aules obertes de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que ofereixen una àmplia programació de conferències, visites culturals, excursions i recitals.

Llegir més

Col·labora en el nostre projecte de reforç escolar!

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnes de primària i secundària a l’hora de fer deures, estudiar i reforçar la lectura: estudiants, persones que hagin estat vinculades a l’educació, persones jubilades i gent amb ganes d’ensenyar i d’aprendre.

Llegir més

PROJECTES

10è Concurs d’Art Jove

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet impulsen l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves. El termini per a la presentació d'obres és el 27 d’octubre de 2017.

Llegir més

Maqueta solidària per recaptar aliments

Aquesta activitat solidària, a través de l’entrada, fa una recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. L'activitat està organitzada per l’Associació per al desenvolupament del modelisme en …

Llegir més

Torna la Marató de TV3 a Sants, Hostafrancs i la Bordeta

La Marató de TV3 és una iniciativa solidària impulsada pel teixit associatiu que s’ha consolidat als nostres barris. La propera edició de la Marató es dedicarà a les malalties infeccioses i es farà el diumenge 17 de desembre. La nostra Marató és impulsada per l’AV …

Llegir més

Nova temporada de tallers a Cotxeres-Casinet

L’oferta formativa de Cotxeres-Casinet engega la temporada amb propostes molt interessants: hi trobareu tallers de dibuix i pintura, idiomes, ioga, ceràmica, guitarra... Inscripcions en línia a partir del 19 de setembre.

Llegir més

Un procés participatiu per a un projecte de formació innovador!

LaTroca és un grup de gent diversa que treballa per fer realitat un projecte educatiu innovador: posar en marxa una Escola Comunitària de Formació Permanent als barris de Sants. Es tractaria d'una escola comunitària oberta, flexible, accessible a tothom i …

Llegir més

Tens fotos antigues d'Hostafrancs? T'agradaria exposar-les?

Si vols participar en una galeria virtual de fotos antigues del barri d'Hostafrancs, escaneja i envia la teva foto a fotosfm@faech.cat. També pots portar-ne una còpia al local de la FAECH (Sant Roc, 26-28 1r pis de dilluns a dijous de 17 a 20 h).

Llegir més

AGENDA

16/09/2017

Jornada pel dret a decidir a la Lleialtat Santsenca

01/09/2017 al 30/09/2017

Activitats de setembre del Col·lectiu d'Artistes de Sants

05/09/2017 al 23/09/2017

Exposició “God is a woman in Love”

05/09/2017 al 24/09/2017

La rebel·lió dels objectes

16/09/2017 al 30/09/2017

Grup d'Opinió Àmfora activitats setembre 2017

02/10/2017

Primera reunió d'ExpresSA'NTS

19/09/2017

Presentació de la Festa Major d’Hostafrancs 2017

Valors Secretariat

#VolemVotar

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.