Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

7 de novembre del 2017 · Número 77

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Els extraterrestres arriben a les Cotxeres amb la 29a Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants

Del 13 al 18 de novembre, el barri de Sants serà més marcià que mai amb la 29a edició d’aquest festival que inclou el 19è Concurs de Curts Fantàstics i de Terror i que culmina amb la tradicional projecció de 12 hores de cinema del gènere.

Del 13 al 18 de novembre es projectaran a l’auditori de les Cotxeres de Sants les obres seleccionades del 19è Concurs de Curtmetratges, que enguany ha batut rècord de participació amb 429 produccions vingudes d’arreu del món: Canadà, Mèxic, l’Argentina, Espanya o Catalunya entre d’altres. El proper divendres 17 de novembre tindrà lloc la gala de premis dels curts finalistes de les diverses categories: millor curt, millor curt d’animació, millor curt-curt, premi especial “Chicha cutre” i el premi del públic. Categories tan variades i excepcionals com el públic fidel de la Marató. També el mateix divendres es farà el lliurament de premis del V Certamen de microrelats, que ha comptat amb més de 700 obres presentades.

El dissabte 18 de novembre serà la nit més llarga, 12 h amb projeccions ininterrompudes de cinema fantàstic i de terror per als més atrevits, amb films com Wonder woman, La noche del virgen, I Am a Hero, La auptopsia de Jane Doe o La matanza de Texas 2 i produccions Z com Ghoulies 2, Cine Basura, Hellbound o Dawn of the Dead. Tota una prova de resistència que inclou no solament algunes de les pel·lícules més destacables de l’any, sinó també una selecció del millor cinema “cutre” o de sèrie Z, això sí, repartides en dues sales. I com ja és tradició, la “pel·lícula sorpresa”.

Com a activitats complementàries a les projeccions, destaquem l’“Altar de los muertos”, enguany dedicat a Carrie Fisher i els morts de la saga Star Wars, i durant la nit de dissabte es podrà participar a la Room Scape de terror, a càrrec del grup Silmaril.

A més a més, el festival inclou una sessió infantil matinal el mateix dissabte 18 a les 11 h. Per poder entrar cal assistir-hi amb un menor i l’entrada és gratuïta.

Consulteu aquí tota la informació sobre la programació i venda d’entrades, i aquest any no et perdis cap detall amb la nova app de la Marató!

ACTIVITATS

La teva entitat vol participar a la Marató de TV3?

Nombroses entitats ja han proposat les seves activitats solidàries per recaptar fons per a la Marató de TV3 d'enguany. Hi vols participar? Emplena el formulari!

Llegir més

Arriba Artescape 2017, el festival juvenil d'arts de carrer de Sants

Ja està tot a punt per a una nova edició de l'Artescape! Aquesta activitat, encapçalada per Artixoc en col·laboració amb altres entitats, s'adreça principalment als joves, que poden participar gratuïtament en diversos tallers i activitats de hip-hop, breakdance, …

Llegir més

Sants 3 Ràdio fa 20 anys!

L'emissora Sants 3 Ràdio celebrarà aquest novembre els 20 anys de trajectòria envoltada de les entitats, institucions i persones que han format part de la història d'aquesta ràdio. L'acte central del 20è aniversari serà un sopar de germanor el proper divendres …

Llegir més

SembraLleure - Reivindiquem els Drets Universals dels Infants

Dissabte 25 de novembre els esplais i caus de Sants-Montjuïc organitzen la tercera edició del Sembralleure, una activitat oberta a tothom on a través del joc coneixerem els drets dels infants. Al matí, les famílies del barri juntament amb els infants poden …

Llegir més

8 de novembre: mobilització de Stop Mare Mortum

Stop Mare Mortum, en col·laboració amb l’Associació Catalana de Defensa dels Drets Humans, presenta una demanda davant del Tribunal Suprem per obligar el govern de l’Estat espanyol a respectar els seus compromisos internacionals i els drets fonamentals de les …

Llegir més

PROJECTES

El projecte Aprenem compartint ha guanyat el Premi Aprenentatge Servei 2017

Aprenem compartint, un projecte que el Secretariat encapçala amb col·laboració del Districte de Sants-Montjuïc i la Diputació de Barcelona, és una activitat educativa que es planteja com una iniciativa de caràcter preventiu i com un recurs al servei de les escoles …

Llegir més

Vine a la ràdio amb el Xerrem d'Arreu!

Des de la Comissió de ràdio de la Taula intercultural seguim tirant endavant el programa radiofònic “Xerrem d’Arreu”. En aquest programa, persones de diferents orígens parlen en català tant d’aspectes culturals d’aquest lloc d’origen com de la seva experiència d’in …

Llegir més

Bloqueig de les subvencions de la Generalitat

El Secretariat d'Entitats rebutja aquest bloqueig que paralitza projectes associatius que milloren la qualitat de vida de la ciutadania.

Llegir més

En marxa #ElPanoràmic 2017, participeu-hi!

Aquesta macroenquesta és una eina per enfortir les entitats, la vostra participació és molt important! Aquesta radiografia és clau per seguir enfortint el nostre sector.

Llegir més

Finançament alternatiu: taules rodones

Més enllà del finançament tradicional, hi ha altres vies alternatives! Aquesta iniciativa presenta solucions de finançament de forma pràctica i realista.

Llegir més

AGENDA

01/11/2017 al 30/11/2017

Grup d'Opinió Àmfora activitats novembre 2017

01/11/2017 al 30/11/2017

Agenda del Col·lectiu d’Artistes de Sants - novembre 2017

06/11/2017 al 27/11/2017

Agenda de l'Aula Oberta de la Bordeta - novembre 2017

03/11/2017 al 19/11/2017

“Treballant emocions” de Ferran Llagostera

07/11/2017

Buscant el Blau

11/11/2017

Apocalypse Dau, rol i només rol!

12/11/2017

"Pels pèls" al CC de Sants

21/11/2017 al 10/12/2017

Esperança García Martínez “Infants”

26/11/2017

La Banda de música del col·legi Pare Manyanet al CC Sants

27/11/2017

ExpresSA’NTS 2018 Hi vols col·laborar?

Valors Secretariat

Llibertat presos polítics

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.