Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

27 de març del 2018 · Número 85

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Comunicat en relació amb la situació de repressió i vulneració dels drets i les llibertats

La Comissió Executiva del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta manifesta el rebuig més absolut a l’empresonament dels dirigents independentistes i a la persecució dels que es troben a l’exili.Aquesta ofensiva de l’Estat espanyol, articulada a través de l’article 155 de la Constitució espanyola, és una mostra evident de precarietat democràtica que denunciem des de la societat civil. L’Estat espanyol ha optat per la repressió, la violència policial i la judicialització del procés, i ha descartat sistemàticament les vies del diàleg i l’acord, que haurien de donar solucions polítiques a la situació actual. En aquest context, les càrregues de la policia catalana embestint la ciutadania amb els vehicles policials no només és un fet que no s’ha de repetir mai més sinó que cal que en demanem responsabilitats.

La gravetat d’aquests moments ens fan posicionar fermament en dos sentits: d’una banda, en la defensa dels drets i les llibertats i la recuperació de les Institucions catalanes i, de l’altra, en la crida a la mobilització ferma i pacífica per defensar els valors de la República catalana.

Per això, davant d’aquesta dinàmica judicial iniciada pel govern de l’Estat Espanyol que ataca als valors democràtics i als Drets Humans, ens sumem a la crida del president del Parlament de Catalunya per fer un front comú en defensa de la democràcia i els drets fonamentals.

Les entitats ens seguirem mobilitzant sempre que calgui per garantir una societat més lliure, més justa i més solidària.

Valors Secretariat

Llibertat presos polítics

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.