Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

15 de juny del 2018 · Número 90

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

El Secretariat renova la Comissió Executiva i tanca l'assemblea amb 316 entitats

El passat 12 de juny, el Secretariat va celebrar l'assemblea ordinària i va aprovar per unanimitat la memòria i el pla de treball.

El passat dimarts 12 de juny, el Secretariat va celebrar l’assemblea general ordinària, amb la presència de 58 entitats.

L'assemblea és el moment per fer balanç de l'any anterior i presentar les línies de treball del 2018, que se centraran en la continuïtat de la coordinació associativa i l'aprofundiment en projectes que treballin la sostenibilitat, el gènere, l'economia social, la transparència, la reforma horària, la sostenibilitat, etc., així com altres projectes i activitats amb vocació de transformació social i millora de la qualitat de vida de la ciutadania.

En aquesta ocasió, tant l'informe de gestió del 2017 com el pla de treball del 2018 es van aprovar per unanimitat. Pel que fa a l'admissió de noves entitats, es van incorporar 8 noves entitats associades a la federació, de manera que el Secretariat té en aquests moments 316 entitats associades, i 1 entitat pendent d'adhesió per a la propera assemblea. Aquesta xifra ens situa com la federació territorial més gran de la ciutat de Barcelona.

A més, en aquesta assemblea es van celebrar eleccions a la Comissió Executiva. Es van presentar 6 candidatures, que van resultar escollides per configurar la propera Comissió Executiva del Secretariat. Es tracta d'una línia molt continuïsta respecte la dels darrers 4 anys.

Carme Bernet (Castellers de Sants)
Lluïsa Erill (Amics de la Història i les Tradicions d'Hostafrancs)
Josep Espín (FAECH)
Oleguer Forcades (SANTS 3 Ràdio)
Pep Ribas (CAL de Sants, Hostafrancs i la Bordeta)
Assumpta Sogas (Centre Social de Sants)

Cal destacar la projecció d’un vídeo que resumeix els principals projectes i activitats del Secretariat durant el 2017. L’acte es va cloure amb un pica-pica.

En els següents dies, les entitats associades rebran l’acta de l’assemblea per a la seva validació.

Vídeo del Secretariat

Un resum de com ha estat el 2017 per al Secretariat: hem celebrat els 40 anys de la federació, les entitats com a cor i motor del Secretariat, gestió cultural i esportiva, treball en xarxa, projectes que transformen la societat...

Llegir més

Valors Secretariat

Llibertat presos polítics

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.