Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

28 de juny del 2018 · Número 91

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Dissabte 30 de juny, acte central del Correllengua 2018

Aquesta serà una edició molt especial del Correllengua, ja que se celebren els 20 anys d'aquesta activitat de foment de l'ús social de la llengua i cultura catalanes.

Enguany, el Correllengua es vesteix de festa per celebrar els 20 anys d'aquesta activitat. I ho fa amb la Nova Cançó com a eix temàtic i un programa d'activitats que culminarà el proper dissabte 30 de juny al Parc de l'Espanya Industrial amb l'acte central del Correllengua 2018 que, a més, serà el tret de sortida per als Correllengües d'arreu dels Països Catalans.

Aquesta activitat, impulsada per la CAL i el Secretariat, compta amb una comissió organitzadora formada per més d'una vintena d'entitats.

Consulteu aquí tota la programació! Us hi esperem!

Vídeo

Vídeo del Secretariat

Un resum de com ha estat el 2017 per al Secretariat: hem celebrat els 40 anys de la federació, les entitats com a cor i motor del Secretariat, gestió cultural i esportiva, treball en xarxa, projectes que transformen la societat...

Llegir més

ACTIVITATS

Diada d'estiu dels Castellers de Sants

Emmarcat en els actes del 25è aniversari dels Castellers de Sants, la colla ha preparat una Diada d'estiu molt especial. Enguany estrenaran una nova xaranga, la ZeBRASS Marching Band, amb la qual conduiran el correbars i recorreran el barri fins al passeig de …

Llegir més

Cent anys del Congrés de Sants

Fa 100 anys, es va celebrar a Sants el 1r Congrés de la Confederació Regional del Treball de Catalunya, posteriorment CNT, més conegut com Congrés de Sants. Consulteu el programa que commemora el centenari d’aquest moment cabdal per al moviment obrer català.

Llegir més

Concentració per la llibertat dels presos polítics a la rambla de Sants

L’acte, que té una durada d’uns 40 minuts, s’inicia amb una concentració d’uns deu minuts a la rambla de Sants amb espelmes enceses o llanterna de mòbils, per tot seguit marxar en manifestació a algun punt del barri. La manifestació finalitza al punt de sortida …

Llegir més

Sardanes a la Rambla de Sants

El toc de flabiol i el so de la tenora es tornaran a sentir els divendres al vespre a la Rambla de Sants! Engega un nou cicle de sardanes als nostres barris, organitzat per la Comissió Sardanista del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Les …

Llegir més

XXX Marató de cinema fantàstic i de terror

Ja podeu consultar les bases del 20è concurs de Curtmetratges Fantàstics i de Terror de Sants!

Llegir més

Summer Dance al Casinet d'Hostafrancs

El Curs Internacional d'Estiu Barcelona Summer Dance ha arribat a la 29a edició en plena forma: professorat internacional, espectacles, classes magistrals... Fins al 27 de juliol al Casinet d'Hostafrancs.

Llegir més

PROJECTES

Punt i final a 6 anys d'exclusió sanitària

Fa 6 anys vam veure com s'estroncava el suposat sistema de benestar: milers de persones veien denegat el dret bàsic a la salut. El passat divendres 15 de juny de 2018 s'anunciava la fi de l'apartheid sanitari, una fita molt important.

Llegir més

Cloenda dels tallers de Cotxeres-Casinet

Si us vau perdre la cloenda dels tallers de Cotxeres-Casinet, aquí teniu l'oportunitat de fer-ne un tastet! Un resum en imatges de tots els espectacles!

Llegir més

Aquest estiu gaudeix del Cinema a la Fresca!

Torna un clàssic de l’estiu, el Cinema a la Fresca a Cotxeres de Sants. Fins al 26 de juliol, els dijous a les 22 h, el passatge de Fructuós Gelabert acollirà les projeccions de pel·lícules actuals de temàtiques variades i disteses. Consulta la programació! …

Llegir més

11è concurs d'art Jove

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet impulsen l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves. El termini per a la presentació d'obres és el 29 d’octubre de 2018.

Llegir més

Us interessa el món dels escacs?

L'entitat Peón Negro organitza nombrosos cursos d'escacs, adreçats especialment a infants entre 5 i 14 anys. Una bona proposta per als més petits de la casa!

Llegir més

AGENDA

26/06/2018 al 10/07/2018

Castellers de Sants, 25 anys fent castells al barri

29/06/2018

La llanterna màgica: Carol

29/06/2018

Lliurament de premis del VIII Certamen Literari del G.O. Àmfora

29/06/2018

“#Trinxeres” al CC de Sants

01/07/2018

Festa de Fi de Curs del CC de Sants

03/07/2018

“Como canta una ciudad de noviembre a noviembre” al CC de Sants

08/07/2018

Concert de l’Orfeó Atlàntida “Requiem de Cherubini”

14/07/2018

Tornen les Apocalypse Dau!

Valors Secretariat

Llibertat presos polítics

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.