Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

10 d'octubre del 2018 · Número 95

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Tot a punt per al Sopar Groc Solidari

El proper 19 d’octubre a les 21 h a les Cotxeres de Sants, prop de 500 persones participaran al Sopar Groc Solidari per la llibertat dels presos i les preses polítiques i el retorn de les persones exiliades.

Recaptar fons per a la “Caixa de Solidaritat” dels presos i les preses polítiques i les persones exiliades i exigir-ne la seva llibertat. Aquest és l'objectiu del Sopar Groc Solidari que han organitzat l’ANC Sants, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana, Òmnium Cultural Sants-Montjuïc, Sants3Ràdio i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta amb la col·laboració d’entitats i comerços del barri.

Ja s'han esgotat els 425 tiquets del sopar, que significaran 8.500 € nets per a la caixa de solidaritat de l'ANC i Òmnium Cultural. Vuit patrons, formats per comerços i entitats del barri, han col·laborat amb materials i donacions per fer possible aquest sopar. També hi haurà el pastís de llaç groc més gran que s'ha fet mai. A més, 40 persones voluntàries prepararan la sala i serviran les taules.

Han confirmat la seva assistència Susanna Barreda i Ferran Civit (ACDC), Marcel Mauri (Òmnium Cultural), Pep Cruanyes (ANC), Isabel-Clara Simó (escriptora), Núria Feliu (cantant), mossèn Enric (antic rector de Sant Medir), Josep Ribera "Titot" (cantant), Bernat Pratsginestós (Bombers x República) i Elsa Artadi (consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya).

Encara es poden fer aportacions a la Fila 0, que també es destinarà íntegrament a la caixa de solidaritat.


Busquem fotografies i vídeos de l'últim any

Pots fer-nos arribar vídeos i imatges de Sants-Montjuïc de l'últim any: l'1 d'octubre, concentracions, marxa de torxes... Pots enviar aquest material abans de l'11 d'octubre a info@secretariat.cat, es farà una tria del material rebut i es projectarà durant el sopar.

Instagram Secretariat

Ja tenim Instagram!

Entitats, cultura popular, esports, territori, drets cívics i socials, interculturalitat, sostenibilitat, igualtat d’oportunitats, ús social de la llengua catalana, activitats festives i populars, reivindicacions… i molt més! Segueix-nos a @secretariat_shb! La …

Llegir més

ACTIVITATS

20 d’octubre: Triatló Atles i Aquatló infantil. Inscripcions obertes!

El Triatló ATLES és molt més que una competició, és un moment per passar-ho bé fent esport i descobrir les nostres capacitats. Se celebrarà el proper dissabte 20 d'octubre al CEM l’Espanya Industrial!

Llegir més

Les entitats se sumen a la Marató de TV3

Per sisè any consecutiu, el teixit associatiu dels nostres barris ha decidit mobilitzar-se i està organitzant un munt d’activitats solidàries per recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany serviran per a la recerca, la sensibilització i divulgació sobre el …

Llegir més

Jornada Intercanvi d'Experiències Comunitàries de la Xarxa BCN Antirumors

El proper divendres 19 d'octubre se celebrarà la Jornada d'Intercanvi d'Experiències Comunitàries de la Xarxa Bcn Antirumors que s'ha organitzat des del Grup d'Acció als territoris. Durant la jornada coneixerem diversos projectes comunitaris amb perspectiva …

Llegir més

Cros Popular de Sants: inscripcions obertes!

El Cros Popular de Sants, que se celebrarà el diumenge 28 d'octubre, celebrarà al 2018 la 40a edició. Ja us podeu inscriure en línia, consulteu el recorregut i altres informacions aquí.

Llegir més

PROJECTES

Vols participar al concurs Art Jove 2018?

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet impulsen l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves. El termini per a la presentació d'obres és el 29 d’octubre de 2018.

Llegir més

Torre Jussana: oferta formativa tardor 2018

Ja s'han obert els cursos de formació per a entitats de Torre Jussana: comunicació, economia i fiscalitat, participació... Consulteu aquí tota la programació formativa.

Llegir més

Busquem voluntariat de primària

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnat de primària a l'hora de fer els deures i estudiar. Si tens disponibilitat i t'engresca el projecte, escriu-nos a nuria@secretariat.cat

Llegir més

Vols fer voluntariat lingüístic?

Les parelles lingüístiques són la base del Projecte Parlem, una iniciativa que promou l'ús social del català. Si vols aprendre català o fer conversa amb algú que vol començar a parlar-lo, posa't en contacte amb nosaltres.

Llegir més

AGENDA

02/10/2018 al 31/10/2018

Exposicions AFOSANTS octubre 2018

01/10/2018 al 31/10/2018

Grup d'Opinió Àmfora activitats octubre 2018

02/10/2018 al 31/10/2018

Agenda Col·lectiu d'Artistes de Sants - octubre 2018

10/10/2018

El deure d’acollir els menors estrangers no acompanyats

14/10/2018

Banda Simfònica de Roquetes-Nou Barris al Cicle Bandes als Ateneus al Sants Teatre

22/10/2018

Reunió de la Taula social

15/10/2018

Escola Lavínia: els orígens d'un referent pedagògic

19/10/2018 al 21/10/2018

Festival de dansa "I lake dance" al llac de l'Espanya Industrial

20/10/2018 al 21/10/2018

“Fuita” de Jordi Galceran al Sants Teatre

28/10/2018

La Cigala i la Formiga

Valors Secretariat

Llibertat presos polítics

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.