Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

30 d'octubre del 2018 · Número 96

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Les entitats se sumen a la Marató de TV3

El 16 de desembre, la rambla de Sants acollirà un munt d'activitats solidàries per recaptar fons per a la Marató de TV3. Us hi esperem!

Per sisè any consecutiu, el teixit associatiu dels nostres barris ha decidit mobilitzar-se i està organitzant un munt d’activitats solidàries per recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany serviran per a la recerca, la sensibilització i divulgació sobre el càncer.

L’acte principal serà diumenge 16 de desembre, a la rambla de Sants. Les activitats no acabaran aquí, perquè moltes entitats seguiran recaptant fons durant tot el mes de desembre.

-Voleu col·laborar el mateix dia 16 de desembre amb alguna activitat?

-Voleu fer activitats a les vostres seus i unir-vos a la nostra iniciativa per fer un programa conjunt?

Per presentar les vostres propostes, empleneu el següent formulari fins al 31 d'octubre.

Si voleu una guardiola per recaptar fons, podeu demanar-la a info@secretariat.cat

Propera reunió d’organització: Dilluns 19 de novembre, a les 20 h a la Unió Excursionista de Sants (Jocs Florals 53-55)

La Marató de Sants està organitzada per l’AVCI El Triangle de Sants, la Banda i Majorets Country Triangle de Sants i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, amb la col·laboració de més de 30 entitats del territori.

Activitats

Prop de mig miler de persones van participar al Sopar Groc de Sants-Montjuïc

Les Cotxeres de Sants van ser un clam per la llibertat el passat divendres 19 d'octubre. Algunes xifres del Sopar Groc: es van recollir més de 8.300 € per a la caixa de solidaritat de l’ANC i Òmnium Cultural i més de 40 persones voluntàries van fer possible aquest …

Llegir més

Triatló ATLES 2018: un resum en imatges

“És una festa!”. Aquest és el millor resum que hem pogut trobar del Triatló ATLES, que va reunir més de 70 persones disposades a competir, a divertir-se i a donar-ho tot!

Llegir més

Espectacles infantils al Casinet d'Hostafrancs

Infants i famílies tenen una cita els diumenges al matí al Casinet d'Hostafrancs! No us perdeu els espectacles infantils que, un cop al mes i a preus reduïts, faran que passeu una estona molt i molt divertida!

Llegir més

Projectes

Es presenta la Plataforma Sants, Hostafrancs i la Bordeta Acullen

El passat dimecres 21 de novembre es va presentar la Plataforma Sants, Hostafrancs i la Bordeta acullen, formada per més d'una vintena d'entitats i col·lectius del territori. Des d'aquesta plataforma es vol treballar organitzadament per donar una acollida digna a …

Llegir més

Busquem voluntariat de primària

Busquem persones voluntàries que ajudin alumnat de primària a l'hora de fer els deures i estudiar. Si tens disponibilitat i t'engresca el projecte, escriu-nos a nuria@secretariat.cat

Llegir més

6 anys d'exclusió sanitària, i ara què?

Creieu que a Catalunya es garanteix el dret universal a la salut? Des de 2013, la Pasucat ha documentat prop de 400 casos d'exclusió sanitària. Consulteu aquí l'informe sobre aquesta situació.

Llegir més

Ets una entitat que promou el moviment artístic?

L'Associació Artesans de Sants impulsa Artenxarxa, un web que vol crear una xarxa d’artistes i artesans professionals del Districte de Sants-Montjuïc per promocionar l’art i el moviment artístic que es desenvolupa a la zona i els oficis artesans més tradicionals. …

Llegir més

Afegiu-vos al manifest Sants, Hostafrancs i la Bordeta Acullen

A partir de les mancances que hi ha en l'acollida dels menors estrangers sense referents familiars, tant a Barcelona en general com als nostres barris en particular, s'ha impulsat un grup al territori amb l'objectiu de coordinar esforços en aquest àmbit. La …

Llegir més

Barcelona Districte Cultural al Casinet d'Hostafrancs

Consulta aquí la programació de tardor del cicle Barcelona Districte Cultural al Casinet! Espectacles gratuïts i de qualitat, els dijous a les 20 h.

Llegir més

agenda

01/11/2018 al 30/11/2018

Grup d'Opinió Àmfora activitats novembre 2018

Valors Secretariat

Llibertat presos polítics

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.