Avís legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta o d'algun organisme vinculat a aquest, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts al Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:


  • Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

  • El Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

  • En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.


Tota informació rebuda dels usuaris d'aquest lloc web serà tractada amb la màxima confidencialitat.

En compliment d'allò que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades personals i reglamentació complementària, s'informa als usuaris que les dades personals que facilitin al Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta seran incorporades a un fitxer del qual és titular el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, i seran utilitzades exclusivament per a finalitats relacionades amb el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i les seves entitats associades, com ara difusió d’activitats i serveis, notícies del teixit associatiu, convocatòries, etc.

En tots els casos, els cessionaris podran exercir els seus drets d'oposició, accés, rectificació i cancel · lació, mitjançant correu electrònic a info@secretariat.cat

AGENDA

Juny - 2022
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 303112345
 6789101112
 13141516171819
 20212223242526
 27282930123

Propers esdeveniments

    Introdueix els esdeveniments de la teva entitat