Préstec i lloguer de materials

Préstec i lloguer de materials

Aquest bloc de serveis, format pel préstec i el lloguer de materials, concentra les novetats en els serveis a partir del 2011. En aquesta mateixa secció trobareu els formularis per al préstec i el lloguer de materials, que ens haureu de retornar emplenats o bé presencialment o a través del nostre correu electrònic info@secretariat.cat

Préstec de materials

Màquina xapadora
A través de la confecció de xapes es pot promoure una activitat. Podem fer cessió de l’aparell, l’entitat només haurà de fer-se càrrec del cost de les xapes.


Paracaigudes de joc
El Secretariat disposa d’un paracaigudes de joc que les entitats poden demanar en préstec: pot ser un element molt útil per a activitats de les entitats d’educació en el lleure.

Inflador de globus
Disposem d’un inflador elèctric de globus que les entitats poden demanar per promoure una activitat o projecte. L’entitat haurà de fer-se càrrec dels globus.

La Cucafera
Un nou element que pot ser molt útil per fer activitats de carrer adreçades als infants: ens referim a la Cucafera Colorins. Qualsevol entitat associada pot sol·licitar-la en préstec gratuïtament.

Lloguer de materials

Aquest conjunt de serveis tenen un cost reduït per a les entitats associades. Consulteu-ne els preus i les normes d’ús.

Carpes
El lloguer de carpes a les entitats associades és un recurs molt útil a l’hora de plantejar alguna activitat de carrer.

Equip de so**
Les entitats associades poden sol·licitar el lloguer d’un equip de so per a actes de petit i mitjà format, que sempre anirà acompanyat d’un tècnic.

Generador elèctric
Podem llogar un generador elèctric per al desenvolupament d’activitats que el requereixin, que anirà sempre acompanyat d’un tècnic.

Tarimes, taules i cadires*
Les activitats organitzades per les entitats sovint requereixen determinades infraestructures. Facilitem la tramitació d’aquest servei, juntament amb un descompte en l’import del lloguer.

*Servei acordat amb el Consell Municipal del Districte Sants-Montjuïc.
**Aquest servei està gestionat conjuntament amb l’entitat associada Sants 3 Ràdio.

AGENDA

Febrer - 2023
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 303112345
 6789101112
 13141516171819
 20212223242526
 272812345

Propers esdeveniments

    Introdueix els esdeveniments de la teva entitat