L'1 de febrer naixerà Quèdequè, l'agenda del teixit associatiu de Barcelona

13/01/2022
La col·laboració de les entitats és molt important: apunta't a les sessions de presentació per conèixer l'agenda QuèdeQuè i poder publicar les activitats de la teva entitat!

Durant l'últim any, des de Torre Jussana, amb el suport de l'Ajuntament i la participació de les federacions d'entitats de la ciutat i el CAB hem desenvolupat una nova eina pel teixit associatiu, els projectes i espais comunitaris de la ciutat.

L'objectiu del Quèdequè és esdevenir una agenda de referència per la ciutadania que permeti connectar nous públics amb les entitats a través de les activitats que desenvolupem. Això és el que esperem, i per fer-ho ens cal sumar totes les activitats per visibilitzar l'enorme, valuosa i diversa agenda associativa i comunitària de Barcelona.

L'Agenda es posarà en marxa el pròxim 1 de febrer amb una important campanya participativa de comunicació.

Et proposem alguns passos per activar-te amb el Quedequè.

-Apunta't a les sessions de presentació de l'eina
Aquest gener tenim dues sessions (13 i 17 de gener) online a on s'explicarà com funciona, farem proves de registre i resoldrem dubtes. Al febrer també realitzarem dues sessions més. Inscriu-t'hi aquí: Sessions informatives Quèdequè

-Participa a la metrada col·laborativa
Imprimirem 50.000 exemplars d'un diari sobre el Quèdequè i entre totes el repartirem. Et necessitem a tu, a la teva base social o voluntaris de l'entitat el dia 1 de febrer (una o dues hores) a la parada de metro que us vagi millor per repartir-ho. Si aconseguim estar a totes les parades de metro de la ciutat, haurem fet una acció coordinada sense precedents al teixit associatiu de la ciutat. Pots inscriure't en aquest enllaç: Acció llançament Quèdequè l'1 de febrer

-Involucra't a la campanya de comunicació
És tasca de totes promocionar i posicionar el Quèdequè. Pots participar de diferents maneres.
- Participa a la sessió online del dia 19 de gener a les 18 h on es presentarà la campanya i es coordinaran les diferents accions. Inscriu-t’hi aquí: Presentació campanya comunicació
- Si no pots, suma't al grup de Telegram (Difusió Quèdequè) on compartirem materials, continguts i recursos.
- Informa la teva base social que a partir del dia 1 podran consultar l'agenda Quèdequè i que corrin la veu a amics i familiars de Barcelona.
- Publica una notícia, un bàner destacat al web o a les xarxes socials de la teva entitat enllaçant la pàgina web del Quèdequè per ajudar a posicionar a Google quedeque.barcelona.
- Segueix i comparteix el perfil de Twitter, Instagram i Facebook del Quèdequè: @quedeque_bcn.

El Quèdequè és una nova eina per tot el sector, és nostra i depèn de totes farcir-la i difondre-la per tal que els veïns i veïnes de la ciutat descobreixin tot el valor que aportem a la ciutat amb les nostres activitats. No deixem passar aquesta oportunitat!

AGENDA

Febrer - 2023
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 303112345
 6789101112
 13141516171819
 20212223242526
 272812345

Propers esdeveniments

Introdueix els esdeveniments de la teva entitat