Xerrem d’arreu

Xerrem d’arreu

La CAL, la Taula intercultural del Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i Sants 3 Ràdio segueixen tirant endavant el programa de ràdio Xerrem d’arreu.

El Xerrem d’arreu és programa de ràdio impulsat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL), la Taula intercultural del Secretariat de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i Sants 3 Ràdio.

Es tracta d’un espai per parlar amb gent vinguda d’arreu per tal d’aprendre sobre els processos migratoris i les dificultats i la riquesa que els acompanyen; reconèixer i mostrar la riquesa cultural existent als nostres barris i més enllà; posar sobre la taula diferències, semblances i elements que uns/es i altres incorporem o modifiquem; mostrar el teixit social del territori i tot allò que sorgeixi, tot fomentant l’ús social del català i, per tant, treballant per la convivència.

El programa vol anar connectant setmana rere setmana amb persones provinents d’experiències culturals diverses i fer d’aquesta descoberta una palanca de llançament que ens capaciti a tos plegats per modelar noves formes de convivència a partir del diàleg intercultural que s’hi promou.

Realitzen entrevistes a persones que viuen a Catalunya i no hi han nascut amb l’objectiu de donar a conèixer diverses realitats i maneres de viure i d’entendre el món; posar sobre la taula les desigualtats; mostrar la participació diversa; copsar la riquesa i els aprenentatges que comporta la interculturalitat; i fer créixer la cohesió social.

El podeu escoltar els dissabtes a les 12 del migdia i els dijous a les 10 de la nit (repetició), a Sants 3 Ràdio, al 103.2 de la FM o per internet.

ENLLAÇOS I DOCUMENTS RELACIONATS

AGENDA

Agost - 2022
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 1234567
 891011121314
 15161718192021
 22232425262728
 2930311234