Si no pots veure el butlletí, fes clic aquí.

Info Secretariat

20 de gener de 2014 · Número 14

Butlletí electrònic del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Veure Edicions anteriors

Reserva la teva pista de pàdel a cop de clic!

La nova plataforma online permet fer les reserves de les pistes de pàdel del CEM l’Espanya Industrial de manera més àgil i senzilla.

Després de molts mesos de feina, aquest mes de gener s’ha posat en funcionament la nova plataforma virtual de Pàdel Atles que permet fer les reserves i el pagament de les pistes de pàdel online, tant per a les persones abonades com per a les no abonades al CEM l’Espanya Industrial i la Bordeta. El nou canal facilita i simplifica la reserva de les pistes de pàdel fent que ja no sigui necessària la comunicació amb la recepció del centre esportiu.

Com funciona?
La primera vegada que hi accediu, tant si sou una persona abonada o no abonada, convé que us registreu al sistema perquè aquest recordi les vostres dades de cara a les properes reserves i perquè els abonats pugueu gaudir dels preus exclusius. En el cas de les persones abonades, necessitareu el número d’abonat que trobareu al vostre carnet.

Trobareu l’enllaç a la plataforma virtual a la pàgina principal del web www.atlesesports.cat.

Última Hora

Vine a la sessió participativa: Què fem per la interculturalitat? Decidim-ho!

L’acte s’emmarca en el procés d’actualització de la Taula intercultural i s’organitzarà el proper 10 de març al Casinet d’Hostafrancs.

Llegir més

Activitats

Del 27 de febrer al 5 de març, celebrem el Carnaval!

La gresca i la xerinola ompliran els nostres barris per festejar el Carnaval sota el lema Pocawertgonya I, rei del Carnaval, imagineu qui serà el rei dels poca-soltes d’enguany?

Llegir més

Ponderació de vots i actualització de dades de les entitats del Secretariat

Abans del 14 de març heu de lliurar els documents necessaris per a la ponderació dels vots de cara a l’Assemblea i el formulari amb l’actualització de les dades de la vostra entitat.

Llegir més

Taller solidari d’iniciació al shiatsu

El barri pel barri organitza un nou taller solidari per recaptar aliments. En aquesta ocasió es tracta del taller ‘Iniciació al shiatsu: massatge bàsic’ el proper dissabte 1 de febrer de 12.30 a 13.30 h al Centre Cívic les Cotxeres de Sants.

Llegir més

Projectes

El CAS de Sants obre a la ciutadania un projecte comunitari de ioga amb els seus pacients

Les sessions són gratuïtes i es fan els dilluns de 9.30 a 11 h al Casinet d’Hostafrancs. L’objectiu principal és la normalització de les diferents patologies dins de la comunitat.

Llegir més

La CAL impulsa el projecte ‘Junts’, un curs de català inicial

L’objectiu principal és que els aprenents obtinguin una comprensió bàsica del català parlat i suficient capacitat per usar expressions i frases molt senzilles en les relacions socials de proximitat.

Llegir més

Recursos

Període de justificació de les subvencions rebudes durant el 2013

Totes les entitats que hagin rebut una subvenció al 2013 per tirar endavant econòmicament algun projecte han de preparar la documentació que justifiqui com s’han invertit aquests recursos, presentant una memòria de l’activitat, un balanç econòmic i les factures …

Llegir més

Agenda

01/01/2014 al 31/01/2014

L’Aula de l’Aigua omple d’activitats el mes de gener

23/01/2014

2a Reunió Festa Intercultural ‘14

09/02/2014

La Rateta que escombrava l’escaleta

Valors Secretariat

Pel dret al propi cos, les dones decideixen.

Secretariat

www.secretariat.cat

Info@secretariat.cat

Amb la col·laboració de:

Ajuntament de Barcelona

Si et vols donar de baixa o modificar la teva subscripció del Secretariat, fes clic aquí.