Gestió esportiva

Gestió esportiva

El Secretariat gestiona dos equipaments esportius de titularitat municipal: el Centre Esportiu Municipal l’Espanya Industrial i el Centre Esportiu Municipal la Bordeta. Les línies de gestió d’aquestes instal•lacions es basen en la vocació de servei, una atenció personalitzada i la qualitat.

Aquestes dues instal•lacions esportives, englobades sota la marca esportiva ATLES, ofereixen més de 250 activitats dirigides setmanals, amb una completa programació d’activitats físiques, aquàtiques i de cos i ment. A més, s’ofereixen diversos serveis complementaris a la pràctica esportiva: serveis d’estètica i fisioteràpia, entrenador personal, plataforma vibratòria Vibrofit, etc.

La qualitat de les instal•lacionsés un altre dels grans trets característics dels centres esportius de l’Espanya Industrial i de la Bordeta, amb un total de 15.000 m2 d’instal•lacions polivalents dedicades a l’esport, la salut i l’oci. Aquests equipaments tenen un total de 8 sales d’activitats, 2 pistes poliesportives, 5 vasos de piscina, 2 sales de fitness, 2 zones d’aigües amb saunes, banys turcs i hidromassatge, 2 solàriums i 2 espais Cos i ment.

La promoció esportiva i l’atenció a col•lectius amb necessitats específiques són aspectes rellevants de la gestió esportiva. El Secretariat considera la promoció esportiva com la millor manera d’incentivar la pràctica esportiva en tots els sectors de població, entenent que tot allò que invertim en aquest sentit farà que els ciutadans facin esport i, per tant, millori la seva qualitat de vida.

Més de 12.000 abonats confien en aquestes instal•lacions esportives, que segueixen unes mateixes directrius per continuar oferint a la ciutadania en general i a nombrosos clubs esportius, centres educatius i entitats una programació esportiva de qualitat i atenta a les últimes tendències.

ENLLAÇOS I DOCUMENTS RELACIONATS

AGENDA

Setembre - 2020
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 31123456
 78910111213
 14151617181920
 21222324252627
 2829301234

Propers esdeveniments

Introdueix els esdeveniments de la teva entitat